Zdravlje i ljepota

Vaš najbolji izbor… za odmor, opuštanje i zabavu!

Brojne mudre izreke iz bogate povijesti čovječanstva moguće je primjeniti u stresnoj svakodnevici današnjeg čovjeka. Od najstarijih Carpe diem (lat. Iskoristi dan), preko izreke Memento mori (lat. sjeti se da si smrtan) do francuskog izraza Joie de vivre (od fr. joie- užitak; de- od; vivre- življenje). Posljednji u nizu je izraz kojeg često koristimo kako bismo opisali veseli užitak življenja, sveobuhvatan užitak i filozofiju života.

Za to je potrebno čitavo čovjekovo biće. Naši wellness i sadržaji centra za ljepotu aktivirat će svaki mišić Vašeg tijela, probuditi duh i zanemarena čula, na putu do ostvarenja konačne težnje – otkrivanja vlastitog Joie de vivre!

Wellness

Wellness hotela Park - U okruženju zdrave atmosfere toplih i hladnih kupelji, ugodnih osvježavajućih mirisa, masaža i bazena, osvježite Vaša čula i regenerirajte svoju snagu. Nakon intenzivne vježbe, pronađite osvježenje i odmor u ugodnim prostorima za relaksaciju. Naše ljubazno osoblje potrudit će se da Vam bude ugodno za vrijeme korištenja naših wellness sadržaja.  

Centar ljepote

Dragi gosti i klijenti, Dobrodošli u Carpe diem wellness & spa. Za vas smo osmislili ekskluzivnu ponudu naših tretmana koji će vam pružiti maksimalan terapeutski učinak.   Ukoliko imate nekih medicinskih problema ili ste trudnica molimo vas da se prije korištenja naših usluga konzultirate sa svojim liječnikom. Sve naše tretmane i usluge koristite na vlastitu ...

Sport

Ljubiteljima sportskih aktivnosti na otvorenom i zatvorenom te svima željnima aktivnog turizma, prilikom boravka u Makarskoj pruža se mnoštvo mogućnosti. Makarska obiluje sportskim terenima za različite sportove – nogomet, odbojku, košarku, tenis.... Obzirom na povećani interes za ekstremne sportove i idealno prirodno okruženje, dostupni su Vam ekstremni sportovi na suhom poput ...
htz