Gastro ponuda i eventi

Gastro ponuda i eventi

Decentni i poslovično ugodni interijeri hotela Park, reprezentativna gastronomska ponuda i vrhunska usluga idealno su okruženje gdje možete na najbolji način spojiti ugodno s korisnim.

Predstavite poslovne planove svojim partnerima u nesmetanoj tišini koju remete samo mirisi delicija koje se izmjenjuju pred Vama. Vjerujući u stare izreke kako se važne odluke nikada ne donose na prazan želudac, pripremili smo bogat jelovnik.

 

Bankete u svim poslovnim, društvenim, privatnim i drugim svečanijim prigodama možete organizirati u prostoru idealnom za ugodno blagovanje i druženje. Naš organizacijski tim omogućit će uspjeh Vašeg zbivanja.

 

Prepustite organizaciju važnih zbivanja profesionalnom timu hotela Park. Dugogodišnje iskustvo, svi potrebni preduvjeti i tehnička podrška, garancija su uspješnosti Vašeg eventa.

Obogatit ćemo ga osobnom notom tako važnom za dojam kojim želite impresionirati Vaše uzvanike.

 

Nama je potpuno svejedno radi li se o poslovnom, obiteljskom, svečanom ili nekom drugom okupljanju jer smo svojom kreativnošću, vještinama pripreme i dekoracije najrazličitijih jela dorasli svakom izazovu koji se nađe pred nama, ne ostavljajući mjesta improvizacijama. Prepustite se vještim i iskusnim rukama koje znaju svoj posao!

 

U hotelu Park prepoznali smo važnost potrebe za profesionalnim pristupom odabiru svježih i kvalitetnih namirnica te vrhunskim pripravljanjem hrane. Posebna pažnja posvećuje se nezaobilaznoj dalmatinskoj „spizi“ od svježe ribe, plodova mora i domaće „zeleni” uz nezaobilazno čisto maslinovo ulje, morsku sol i čuvena vina kojima ćete opojne okuse zaokružiti u cjelinu gastronomskog užitka.

Vrhunski osposobljeno osoblje vođeno chefom kuhinje pripremit će za Vas najukusnije delicije kojih se ne bi posramili ni kraljevski dvorovi. U našoj ponudi možete pronaći internacionalne specijalitete ali i jela izvorne domaće dalmatinske kuhinje koja se odlikuje brzinom i jednostavnošću pripreme a kojom se čuvaju zdravi sastojci hrane.

htz